Alle onderdelen online te koop


Ga naar de inhoudsopgave

Wie ben ik

Even voorstellen


Mijn naam is Ruud van der Helm en ben reeds sinds 1996 bezig naast mijn normale werk met het repareren van alle huishoudelijke elektronica zoals: televisie, video, cd, dvd, stereo, computer, band apparatuur, auto audio, etc.

Wat begon als een hobby groeide uit tot een steeds drukker bestaan op dit gebied wat mij noodzaakte mezelf in te schrijven bij de KvK te Rotterdam onder nummer 24317446 zodat één en ander officieel werd.

In mijn normale werkzaamheden ben ik analyser specialist. De meeste mensen zal dit niets zeggen maar het gaat erom dat je voor dit vak behoorlijk elektronisch onderricht moet zijn en blijven. Dit is dan ook de basis geweest voor de reparaties van bovenstaande apparatuur die ik nu uitvoer.

Sinds januari 2006 run ik ook een Internet winkel alwaar men op het bovengenoemde gebied meer dan 7 miljoen artikelen kan bekijken en bestellen. Artikelen die aangegeven staan als “voorraad” worden binnen 2 werkdagen aan de deur afgeleverd. U hoeft hier de deur niet meer voor uit want elke bestelling wordt bij u aan de voordeur afgeleverd.

Bestellingen kunnen worden betaald met I-deal, Paypall, Rembours, vooruit betaald of (alleen voor vaste klanten) op rekening. Makkelijker kan het gewoon niet, graag tot ziens.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu